24-годишната метреса на Стоян Алексиев – Ивана Бобойчева, е разчупила хоризонта“

...
24-годишната метреса на Стоян Алексиев – Ивана Бобойчева, е разчупила хоризонта“
Коментари Харесай

Колеги на похотливото старче Стоян Алексиев със сензационна версия за скандала с набутаната му ръка в гащите на студентката Ивана

24-годишната любовница на Стоян Алексиев – Ивана Бобойчева, е разчупила „ хоризонта “ на артиста, като го е изучила в тънкостите на уличното кревартно джудо, твърди " Таблоид ".   Според сътрудници на 66-годишния артист точно палавата студентка последна година в НАТФИЗ със компетентност „ Кукли “ е помогнала на престарелия си ухажор да се отпусне и да показва свободно щенията си даже на тротоара пред погледа на десетки минувачи. Екранният проф. Иван Генадиев от „ Откраднат живот “ стана за срам преди две седмици, откакто бе изловен да изследва с ръка подкръстието на Ивана посред столична улица.

Снимката по какъв начин Стоян Алексиев бърка в летния панталон на студентката, която е притворила очи от наслаждение, за часове се изкачи измежду най-обсъжданите тематики на деня. Папарашкото фото, уловило скандалния миг, предстоящо се завъртя като съществена лятна тематика в актьорската колегия. Колегите на побелелия женкар обаче описват, че в действителност палавата Ивана е дала начален звук в уличния петинг. Бъдещата актриса от много време налита за милувки на обществени места и е прекомерно евентуално сама да е набутала ръката на Стоян в бикините си.

„ Това момиченце се оказа огромно перде. Сигурно желае да омае колкото може Стоян и даже да го разведе, с цел да й трасира пътя до огромната сцена. Тя е ужасно амбициозна “, уверени са сътрудниците на Алексиев. Колкото и разкрепостени да са създателите от сцената, те в действителност били шокирани от държанието на дребната, която не оставяла на мира побелелия любовчия и не серпантина да му налита по фрапиращо непристоен метод където и да седнели в компания.

Варненецът и младата му другарка с 42 лета разлика в ЕГН-то не крият околните си връзки в обществената мрежа, където намерено демонстрират, че прекарват времето си дружно и отвън София.

Колегите на разпасаните любовници са сигурни, че Ивана ще се възползва от обстановката и възприятията на Алексиев и най-вероятно ще изиска да живеят дружно. „ Изигра си играта това малко курве “, иронично подмятат сътрудници на Алексиев от Народния спектакъл.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР